Förmedling av stugor

SaariTours förmedlar stugor i Åboland och på Åland. Vi har valt tillförlitliga samarbets kumpaner. Här skall några nämnas:

Semesterstugor i Geta

Semesterstugorna är belägna i Geta kommun, i norra Åland.

Läs mera

Avståndet till Mariehamn är 35 km. Området är verkligen ståtligt, klippiga havsstränder och martallar. Semesterstugornas innevånare har rätt att fiska i semesterbyns havsområde. I stugubyn finns stugor i flere klasser.

“Strandpaviljongen” är en semesterbostad av representationsklass. Stugan har tvenne sovrum med sammanlagt sex sovplatser. Dessutom ett stort vardagsrum samt kök. Bastuavdelningen är rymlig och har havsutsikt. Därtill står en roddbåt fritt till förfogande.

“Klippan” är uppförd på en hög klippa och utsikten därifrån är fantastisk. I bottenvåningen finns förutom ett sovrum, vardagsrum och kök. I övre våningen finns ett stort rum med sovplatser för sex personer. Till hyresförmåner hör rätt att använda strandbastun och roddbåt.

“Semesterstugorna” är övernattningsstugor med tvenne små sovrum, vardagsrum, kokvrå samt badrum. Till hyresförmånerna hör rätt att använda strandbastun och roddbåt.

Pris 2024:
Från 826 euro/vecka (Semesterstugorna)

Semesterby i Airisto

En fridfull semesterby belägen på Stormälö ö i Pargas.

Läs mera

Semesterbyn omfattar sju välrustade stugor. Tre av stugorna är avsedda för sex personer och har tvenne sovrum jämte loft. Samma antal stugor finns för fem personer, stugan har ett sovrum jämte loft. En stuga i närheten av stranden lämpar sig för fyra personer och är byggd med tanke på att även rörelsehandikappade personer kan bo där.

I samtliga stugor finns el.spis, kylskåp, el.värme, dusch och wc, mikrougn, TV och utegrill. I de stora stugorna samt i strandstugan finns bastu och öppen spis. Alla stuguinnevånare har därtill rätt till roddbåt.

Pris 2024:
Från 261 euro/veckoslut
Från 610 euro/vecka
Prisen växlar, beroende på säsongen