Företag

Representations herrgård i Pargas

Herrgården och dess närmaste område bildar en representativ helhet i havsstrandens närhet, och den består av fastighet och trädgård.

Läs mera

Herrgårdsbyggnadens exteriör smyckas av stora pelare och man får ett majestätiskt intryck av det hela. Byggnaden och den vackra trädgården bildar ram för den minnesbild som återger en oförglömlig sammankomst.

I husets bottenvåning finns en stor sal, matsal samt ett bibliotek. I övre våningen åter finns sovrum med påkostad inredning, varvid närapå alla badrum.

Här i huset kommer ert möte verkligen bli lyckat, och ni kan glädja er över att kunna övernatta under samma tak. Hovmästaren på stället ombesörjer alla praktiska detaljer, det må sedan vara servering eller bastuns uppvärmning. I herrgården finns en skild bastuavdelning, där ni kan tillbringa kvällen i en mer otvungen omgivning.

Vi arrangerar ert möte på detta ståtliga ställe till ett pris av 101 euro/person. Priset inkluderar en sammankomst för en dag (20 personer) tillgång till bastu – även tvättmedel och handdukar. Priset ingår städning. Maten tillreds enligt era egna önskemål.

För övernattning i herrgårdsbyggnaden tillkommer 100 euro/person.

En renässansbyggnad i Pargas

En sevärd byskola som restaurerats i nyrenässans stil, har blivit en välfungerande och trivsam möteslokal.

Läs mera

Stället hittar Du i Pargas, och det tar dej blott 30 minuter att komma dit från Åbo.

Där väntar Dej en uppvärmd bastu, vad kan väl kännas skönare än att avsluta en mötesdag med ett avslappnande bastubad. Bastubesökarna kan finna lugn och ro på den trivsamma stranden som har ett skyddat läge. Värdinnan ombesörjer arrangemangen vid mötet och skapar egenhändigt skärgårdsdelikatesser som brukar smälta i munnen.

Priset för ett dagsmöte (kl. 9-21) är fr. 50 euro/person (min.20 personer) och inkluderar möteslokal och teknisk utrustningen, morgonkaffe, lunch, eftermiddagskaffe samt tillgång till bastu. Det kan tilläggas att utanför bastun finns en varmvattenbassäng (kan reserveras mot extra avgift) där det är möjligt att ta sig ett varmt bad under alla årstider. Det är dessutom möjligt att beställa, allt efter önskemål, middag eller ett enklare mål.

Det gamla rusthållet i Merimasku

Merimasku är en ort med goda trafikförbindelser med Åbo.

Läs mera

Det gamla rusthållet på orten utgör ett ypperligt ställe även för större sammankomster. Det går dessutom gott att i samband med möten arrangera någon aktivitet som passar väl in i den lantliga omgivningen. Exempelvis en båtfärd eller en ridtur i omgivningen. Till mötesplats kan ni här välja en vindslokal som rymmer icke mindre än 170 personer. Restaurangens terass har plats för 30-40 personer och den stämningsfulla källarrestaurangen 30 personer. Som en lämplig avslutning på mötesdagen, kan ni dricka kvällskaffet i en lappländsk kåta. Det blir en ovanlig upplevelse.

Pris: Mötespaket fr. 56 euro/person (min.20 personer). Priset inkluderar välkomstkaffe med tilltugg, teknisk utrustningen, lunch, frukt under mötet samt eftermiddagskaffe med bakverk i kåtan.

Det unika skärgårdscentret i Korpo

Hotellet och restaurangen i Korpos skärgårdscenter har blivit färdiga.

Läs mera

Härigenom har centret vunnit en hel del som möteslokal. Det är lätt att finna lämpliga lokaliteter för välfungerande mötessammankomster. I skärgårdscentret finns eget auditorium samt dessutom två speciella möteslokaler. I samband med sammankomsterna går det exempelvis att arrangera en båttur till sjöområdet som ingår i Skärgårdshavets nationalpark. Man får god tid till att återvända för att hålla möten, eller att sätta sig vid matbordet. Den som så önskar har även tillfälle att bese en utställning med skärgårdsmotiv som är uppställd i utställningshallen.

Pris: En dags sammankomst 39 euro/person. Priset inkluderar möteslokal jämt teknisk utrustningen samt lunch och 2 × kaffe.

En gammal ladugård i Nagu

En återuppbygd ladugård i Nagu tjänar som en modern mötes- och inkvarteringslokal.

Läs mera

Bottenvåningen inrymmer restaurang och en låsbar möteslokal för 25 personer. Erforderligt mötesmaterial finns i lokalen. I övre våningen finns sju goda hotelrum. Här i huset kan ni hålla ert möte i den lugn och ro som skärgården erbjuder. Köksavdelningen kan åstadkomma internationella rätter, varvid man använt skärgårdens eget ”råmaterial”.

Priset för ett tvådagars mötespaket: fr. 146 euro/person (max. 14 personer). Priset inkluderar möteslokal och teknisk utrustningen, morgon- och eftermiddagskaffe samt lunch under två dagar, middag och morgonmål samt inkvartering i dubbelrum. För enkelrum debiteras ett tillägg på 20 euro.

Pris för möte som räcker en dag: fr. 38 euro/person (min. 20 personr). Priset inkluderar möteslokal jämte teknisk utrustningen, morgon- och eftermiddagskaffe samt lunch.

Företag rekreation

Fiskefärd med båt från Åbo till Pensar

Resan börjar i Åbo gästhamn.

Läs mera

En fiskeri guide följer med och han för gruppen till ett havsområde som vid den aktuella tiden är mest lovande för ett framgångsrikt fiskafänge. Fiskeredskap och tillstånd att fiska får man av guiden. Efter ett par timmar som är reserverat för det spännande fisket, fortsätter färden till ön Pensar, där målet är semesterbyn Syd. Lunchen som väntar oss är delikat och bastun är redan uppvärmd för den som önskar ett besök innan eller efter måltiden.

Pris: från 149 euro/pers (12 personer). Priset inkluderar båtavgift, guidens tjänster (även fiskeredskap och tillstånd), ett rikligt lunchbord samt möjlighet till bastubad under 1½ timmes tid. (Handdukar utan pristillägg).

Båtfärd till Pensar, vinprovning i skärgården

Båtfärden börjar i Åbo gästhamn och fortsätter till ön Pensar i Nagu skärgård.

Läs mera

I semesterbyn Syd tar den vänliga värdinnan emot oss. Hon för oss till gårdens möteslokal där en vinexpert väntar på gruppen. Vi får smaka på ungerskt vitt och rött vin. Efter provsmakningen går vi till restaurangen där en högklassig måltid är framdukad. Dagsprogrammet kan förlängas genom ett besök i bastun som står till disposition under 1 ½ timme.

Pris: från 132 euro/pers (beräknat för en grupp av 12 personer) Priset inkluderar båtresa Åbo-Pensar tur/retur, vinprovsmakning, en riklig lunch eller middag, samt användning av bastu (handdukar utan pristillägg) under 1½ timmes tid.