Lomamökkien välitys saaristossa. Majoituspaikat saaristossa

SaariTours välittää mökkejä Turun- ja Ahvenanmaan alueella. Olemme valinneet luotettavat yhteistyökumppanit. Tässä niistä muutama:

Lomamökit Getassa

Lomamökit sijaitsevat Getan kunnassa, Ahvenanmaan pohjoisosassa.

Lue lisää

Maarianhaminasta kertyy matkaa 35km.

Alue on todella upea merenrantakallioineen sekä käkkärämäntyineen. Lomamökkien asukkailla on vapaa oikeus kalastaa lomakylän vesillä. Mökkikylästä on useita eritasoisia mökkejä:
Rantapaviljonki on edustustason loma-asunto, jossa on kaksi makuuhuonetta ja iso olohuone, jonka yhteydessä on hyvin varusteltu keittiö. Makuupaikkoja on kuudelle. Mökin saunaosasto on tilava ja saunastakin on merinäköala. Oma soutuvene vapaassa käytössä.

Klippan sijaitsee korkealla paikalla kallion päällä. Sieltä avautuvat upeat näkymät. Talon alakerrassa on olohuone ja keittiö sekä yksi makuuhuone. Yläkerrassa on iso huone, jossa voi nukkua 6 henkilöä. Mökin vuokraajilla on oikeus rantasaunan käyttöön. Oma soutuvene vapaassa käytössä.

Lomamökit ovat yöpymismökkejä, joissa on 2 pientä makuuhuonetta, olohuone sekä keittokomero ja kylpyhuone. Mökin vuokraajilla on oikeus rantasaunan ja soutuveneen käyttöön.

Hinnat 2024:
Alk. 826 €/viikko (Lomamökki)
Mökkejä on mahdollista vuokrata myös lyhemmäksi ajaksi.

Mökkikylä Airistolla

Stormälön saarella Paraisilla sijaitsee rauhallinen mökkikylä, jossa on 7 hyvin varusteltua mökkiä.

Lue lisää

Kuuden hengen mökkejä on kolme ja niissä on kaksi makuuhuonetta sekä parvi. Viiden hengen mökkejä on myös kolme ja niissä on yksi makuuhuone sekä parvi. Rannan tuntumassa sijaitseva mökki soveltuu neljälle hengelle ja se on suunniteltu erityisesti liikuntaesteisille.

Vakiovarustuksena kaikissa mökeissä on sähköliesi, jääkaappi, sähkölämmitys, suihku ja wc-tilat, mikroaaltouuni, TV sekä ulkogrilli. Suurissa mökeissä ja rantamökissä on myös sauna ja takka. Kaikkiin mökkeihin kuuluu oma vene.

Hinnat 2024:
Alk. 261 €/viikonloppu
Alk. 610 €/viikko
Hinnat vaihtelevat sesongin mukaan.

Lomamökit Sauvon Karunassa

Räiskyvää takkatulta, lempeitä löylyjä, lepoa ja rauhaa.

Lue lisää

Siistit, talviasuttavat ja hyvin varustellut mökit luovat perustan onnistuneelle lomalle. Mökit sijaitsevat Sauvon Karunassa erillään toisistaan. Oma rauha on siis taattu.

Mökkikylässä on useita erikokoisia mökkejä; Suurin on 160 neliöinen villa ja pienin 40 neliöinen yhden makuuhuoneen ja tupakeittiön mökki.

Täällä on loistavat puitteet järjestää myös kokous.

Hinnat 2024:
Kevät ja syksy: Alk. 388 €/viikonloppu tai 679 €/viikko.
Kesä: Alk. 831 €/viikko