Pyörämatkat Turun saaristossa ja pyöräilypaketit Ahvenanmaalla sekä yhdistetyt Turun ja Ahvenanmaan pyöräretket

 

Turun ja Ahvenanmaan saaristo tarjoaa loistavat mahdollisuudet pyörämatkailuun. Luonto ja maisemat ovat kauniita ja nähtävyydet monipuolisia. SaariTours on erikoistunut luontomatkailuun juuri polkupyöräillen. Saariston Rengastien pyörätiet ovat parantuneet vuosi vuodelta ja reittien turvallisuus lisääntynyt.

Olemme koonneet alle esimerkkejä suosituimmista pyöräretkistä, mutta räätälöimme retken myös asiakkaan toiveitten mukaisesti; Yksi kiertää Rengastietä ja vaihtaa majoitusta päivittäin, kun taas toinen haluaa jäädä samaan majapaikkaan ja tehdä sieltä käsin päiväreittejä. Kaikki mahdollisuudet käyvät ja lähtöjä on päivittäin, juuri silloin kun asiakkaalle parhaiten sopii. Meillä retket ovat sen pituisia kuin asiakas toivoo. Voit pyöräillä päivän, mutta halutessasi myös koko viikon.

 

Saaritours-pyöräilypaketti sisältää:

 

SaariToursilta saat käyttöösi hyvän ja toimivan vuokrapyörän. Voit valita tavallisen vaihdepyörän ja hybridipyörän välillä. Vakiovarusteisiin kuuluu kypärä, totta kai. Kaikkiin pyöräretkiimme kuuluu seikkaperäinen reittiseloste, johon on merkitty pyöräilyreitit sekä kiinnostavimmat kohteet reitin varrella. SaariTours antaa myös kaikki tarvittavat aikataulut. Ahvenanmaan saaristossa teemme myös lauttavaraukset tarvittaessa.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri Sinulle sopiva retki, helposti ja edullisesti. Polkupyöräily saaristossa on hauskaa!

 

Me tunnemme pyöräilyreitit sekä Turun että Ahvenanmaan saaristossa.

 

Saariston Rengastie pyörällä

Voit tehdä Rengastiematkan Turusta joko pohjoista tai eteläistä reittiä pitkin.

Lue lisää

Molemmat reitit ovat yhtä mukavia. Matkaa kertyy yhteensä 250 km. Voit pyöräillä päivässä niin monta kilometriä kuin jaksat. Jos lähdet matkaan autolla, saatat haluta pidempiä ajovälejä. Voit pyöräillä Rengastien mukavasti kolmessa päivässä, mutta suositeltavaa olisi viettää yksi lisäpäivä. Autolla taas 3 päivää riittää hyvin.

SaariToursilta saat edullisen Rengastien majoituspaketin alk. 72 €/hlö/yö kahden hengen huoneessa. Järjestämme majoitukset saaristossa myös yksin matkustaville ja perheille. Autamme Sinua myös reitityksen teossa ja aikatauluissa. Olemme puhelimen päässä 24 tuntia jos tarvitsette apua matkanne aikana.

Saariston Rengastielle pääsee 10.5-8.9.2024 ms Antonian aikataulun mukaisesti.

Pyöräillen Ahvenanmaalle

Saariston Rengastien voi mukavasti yhdistää Ahvenanmaan saaristoon.

Lue lisää

Voit aloittaa pyöräilyn kuten perinteisessä Rengastieretkessä, mutta sen sijan että tekisit Turun saariston kattavan ympyrän, voit yhdistää retken Ahvenanmaan saaristoon.

Se käy mukavasti esim. pyöräilemällä Turusta Kustavin suuntaan ja ottamalla Ålandstrafikenin lautan Kustavista Brändön saarelle. Voit yöpyä tällä saarella ja jatkaa matkaa seuraavana päivänä Manner-Ahvenanmaan puolelle. Maarianhaminasta voit joko ottaa Viking Linen lautan takaisin Turkuun tai jos jaksat jatkaa Kökarin saarelle, yöpyä siellä ja jatkaa Korppooseen Åladstrafikenin lautalla.

Saaristo on mahdollisuuksia täynnä ja matkailu ei ole kallista. Voit tehdä kolme yön retken alk. 214 €/hlö. Hinta sisältää majoituksen kolmelta yöltä aamupalalla sekä lauttamaksut. Huom. Jos et halua pyöräillä niin voit lähteä tutustumaan Ahvenanmaahan myös omalla autolla. Ota yhteyttä niin järjestämme Sinulle ja seurueellesi sopivan matkan.

Saarihyppely pyörällä

Retki alkaa Turusta ja ensimmäisenä päivänä pyöräillään Paraisille.

Lue lisää

Paraisilla yövytään Sattmarkin herttaisessa yöpymismajassa. Mökeissä on 4 vuodepaikkaa, jääkaappi, vedenkeitin sekä keittolevy. Suihkut ja wc-tilat ovat käytettävissä lähellä sijaitsevassa rakennuksessa. Aamupala nautitaan paikan kahvilassa.

Seuraavana päivänä matka jatkuu Paraisten Granvikistä Pensarin saarelle yhteysalus m/s Vikenillä. Pensarissa majoitutaan Hotelli & Ravintola Sandvikissä. Täällä on mahdollisuus mm. saunoa ja kalastaa. Ravintolan terassilla nautitaan kauniista maisemista ja hyvästä illallisesta. Pensarissa vietetyn yön jälkeen matkaa jatketaan m/s Nordepillä Kirjaisiin. Nauvoon pääset myös halutessasi maksullisella taksiveneellä.

Päästyäsi Nauvoon, pyöräilet vierasvenesatamaan ja saaren keskustaan. Yöpyminen keskustan tuntumassa olevassa bed and breakfast tyyppisessä majoituspaikassa. Retki jatkuu seuraavana päivänä yhteysalus m/s Östernillä Nauvon vierasvenesatamasta Rymättylän puolelle Hankaan. Täältä poljet Merimaskuun, jossa yövyt vanhalla ratsutilalla.

Saarihyppelyn päätteeksi pyöräillään Merimaskusta Turkuun jonne on matkaa 23 kilometriä. Paketin hinta: alk.285 €/hlö. Hinta sisältää 4 yöpymistä majassa, mökissä tai bed and breakfast- tyyppisessä majoituspaikassa. Hintaan kuuluu aamupalat paitsi Paraisilla, lakanat sekä yhteysalusmatkat pyörillä.

Saariston Rengastielle pääsee 10.5-8.9.2024 ms Östernin aikataulun mukaisesti.

Huom! Kauttamme voit myös vuokrata polkupyörät hintaan 25 euroa/vrk.

Pyöräillen Seilin saarelle

Voit ihailla Turun saaristoa myös valitsemalla kahden päivän retken.

Lue lisää

Pieni Rengastie alkaa Turusta ja jatkuu Naantalin kautta Rymättylään. Voit yöpyä Rymättylässä tai mennä yhteysalus m/s Östernillä Nauvoon. Matkalla voit pysähtyä kuuluisalla Seilin saarella ja ihailla saaren upeaa luontoa ja vierailla sen kuvankauniissa puukirkossa.

Jos yövyt Rymättylässä, voit ottaa m/s Östernin seuraavana päivänä Seilin kautta Nauvoon.

Pienen Rengastie -paketin hinta on 98 euroa/hlö. Hinta sisältää yöpymisen kahden hengen huoneessa bed and breakfast tyyppisessä majoituspaikassa sekä m/s Östernin lauttaliput. Autamme myös reitityksen sekä lautta-aikataulujen suhteen.

Saariston Rengastielle pääsee 10.5-8.9.2024 ms Östernin aikataulun mukaisesti.